Pregled in servis toplotne črpalke

Pregled in servis toplotne črpalke​

Pregled in servis toplotne črpalke v Mariboru, Ljubljani in Celju. Prodaja toplotnih črpalk po najugodnejših cenah.  Stopite v stik in naročite pregled ali servis toplotne črpalke ali si oglejte cenike toplotnih črpalk in naročite novo toplotno črpalko z montažo.

Da bi se izognili nevšečnostim v hladnih zimskih mesecih, priporočamo redno, letno vzdrževanje in servisiranje toplotnih črpalk. Kar se tiče vzdrževanja, lahko za vse poskrbimo mi. 

Ob servisu toplotne črpalke se opravi:

 
  • pregled, čiščenje in nastavitev sistema
  • preverjanje zračnega filtra
  • preverjanje delovanja ventilatorja in motorja 
  • preverjanje kompresorja in hladilne tekočine  
  • preverjanje delovanja termostata
  • preverjanje preostalih delov sistema
  • nadzor hrupa in vibracije in učinkovitosti sistema
  • nadzor učinkovitosti sistemaPregled in servis toplotnih črpalk opravljamo: LjubljanaMariborCeljePtujKranjDomžaleLaškoNovo MestoOrmož, Slovenska BistricaPostojnaGrosupljeKrško, itd.

Pregled in servis toplotnih črpalk

Svetujemo tudi pri izbiri optimalne toplotne črpalke za vaš dom

Ponudba toplotnih črpalk

Daikin Altherma

Japonski proizvajalec Daikin je pionir v razvoju inverterske tehnologije. Letos je  Daikin ponudil 3. generacijo toplotne črpalke za stanovanjske objekte in industrijo v samostoječi in stenski izvedbi.

Mitsubishi Zubadan

Japonski proizvajalec toplotnih črpalk za zahtevnejše kupce. Toplotne črpalke Mitsubishu Zubadan se ponašajo z učinkovitim delovanjem do -28°C. Uporablja se predvsem v stanovanjskih objektih.

LG Therma V

Korejski proizvajalec ponuja toplotne črpalke nove generacije Therma V, kot celovito rešitev ogrevanja bivalnih prostorov in sanitarne vode v kombinaciji z ostalimi viri. Gre za varčne toplotne črpalke.

Kaj pravijo naši kupci?

Bauman toplotna črpalka Daikin notranja enota

“Nakup toplotne črpalke Daikin Altherma je bil zadetek v polno. Ogrevamo se z talnim gretjem, hiša ima 180m2, z izolacijo 20cm. Letni stroški elektrike za gospodinjstvo, skupaj z ogrevanjem in pripravo  sanitarne vode je zgolj 500€.”

Marko Bauman, Ptuj

Mnenja toplotne črpalke LG Atherma

“Celo brez fasade se trenutno ogrevamo na toplotno črpalko. Za podjetje KLIMIT in toplotno črpalko LG smo se odločili po priporočilu in izredno smo zadovoljni z montažo in delovanjem.

Darko Ornik, Ljubljana

Zadovoljna stranka Klemen Praprotnik

“Pred nakupom toplotne črpalke smo našo starejšo hišo ogrevali s plimon. Odločili smo se za Mitsubishi Zubadan visokotemperaturno toplotno črpalko, s katero ogrevamo radiatorje. Izkoristili smo tudi nepovratna sredstva EKO Sklada. Investicija se nam je povrnila že po 6 letih.

Klemen Praprotnik, Celje

Na voljo smo za brezplačen posvet

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja