O podjetju

O podjetju?

KLIMIT, INFORMACIJSKA TEHNOLOGIJA

POSLOVNA ENOTA LJUBLJANA: Šišenska cesta 33, Ljubljana
POSLOVNA ENOTA MARIBOR: Gosposvetska cesta 27, Maribor
POSLOVNA ENOTA PTUJ: Sovretova pot 7, 2250 Ptuj

Klimit IT, informacijska tehnologija, Samir Kos s.p.Univ. dipl. inž. elekt. Kos Samir

Telefon : 031 262 750

Obiskovalce spletne strani ter potencialne in že obstoječe stranke, ki imajo status potrošnika v smislu prvega odstavka 4. člena ZIsRPS, v skladu s tretjim odstavkom 32. člena ZIsRPS, obvešča, da ne priznava nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko začne v skladu s tem zakonom, kar pomeni, da se morebitni spori, v primeru, da jih stranki ne uspeta rešiti sporazumno, rešujejo pred pristojnim sodiščem.

Dela izvajamo v mestih: Ljubljana, Maribor, Celje, Ptuj, Ormož, Murska sobota, Slovenska Bistrica, Slovenjske konjice, Šentjur, Šenjernej, Žalec, Vrhnika itd.

Zaposleni v podjetju Klimit

Kaj pravijo naši kupci?

Bauman toplotna črpalka Daikin notranja enota

“Z Daikin Altherma toplotno črpalko sem zelo zadovoljen. Ogrevamo se z talnim gretjem. Hiša ima 180m2, z izolacijo 20cm. Letni stroški elektrike za gospodinjstvo, skupaj z ogrevanjem in pripravo  sanitarne vode so ca. 500€.”

Marko Bauman • Ptuj

Mnenja toplotne črpalke LG Atherma

“Celo brez fasade trenutno ogrevamo na toplotno in se splača. Malo sicer dogrejemo v najbolj mrzlih dneh…Odločili smo se zaradi preporočila sosedov, ki LG napravo ne morejo prehvalit.

Darko Ornik • Ljubljana

Zadovoljna stranka Klemen Praprotnik

“Želja je bilo najti alternativo plinu za ogrevanje naše starejše družinske hiše. Z Mitsubishi Zubadan toplotno črpalko ogrevamo z radiatorje v dveh nadstropjih naše hiše in lahko samo rečem, stvar laufa v nulo, investicija se nam je v 6 letih povrnila.

Klemen Praprotnik • Celje

Naročite ogled

Zahtevajte povpraševanje